Home

Dit huis is gebouwd in 1913 aan de Nieuwstraat 97 te Boskoop. Nu,102 jaar later, zijn we bezig met totaal gevelrenovatie. Bekijk de foto’s en volg het proces de komende week. Na het bouwen van de steiger hebben we de voegen uitgeslepen en de gevel gereinigd met warm water. Hierbij reinigen we de gevel tot wat haalbaar is. 100% schoon zal de gevel dus nooit worden. Eventuele algen zijn wel verwijderd en kunnen niet op korte termijn terug komen. En dan volgt het knipvoegen. Deze oude techniek word niet veel meer toegepast, wat deze klus dus extra bijzonder maakt. Familie van Kleef heeft de wens om het huis zoveel mogelijk in ere te herstellen. Hier geven wij graag gehoor aan en vinden het dan ook een grote eer om dit huis, dat al 102 jaar eigendom is van de familie van Kleef, te mogen restaureren.

Advertentie