Home

Fijn dat u de moeite neemt iets over mij en mijn bedrijf te lezen.

Ik ben Marc Kern, eigenaar en naamgever van ‘KERN gevelrenovatie’. Mijn vakmanschap heb ik tijdens het werk geleerd van zeer ervaren meesters. Ik ben sinds 1999 al actief in het renovatie vak. Met name bij de firma’s MK De Werkers en T.L. Gevelwerken ben ik uitgegroeid tot gevelrenovatie vakman en knip- & snijvoegspecialist waardoor ik aan veel oude en monumentale gevels in de Bollenstreek, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Boskoop en Waddinxveen heb mogen werken.

Zelfstandig vakman Gevelrenovatie en specialist Knip-& Snijvoegen.

Sinds 2007 ben ik zelfstandig ondernemer. Sinds de crisis in de bouw is dat niet elke dag een plezier, maar als ik mijn passie voor het in eer herstellen van oude en monumentale gevels mag blijven toepassen ben ik gelukkig met de keuze voor ondernemerschap.

Vakman Glas-In-Lood restauratie en meer.

In 2010 heb ik besloten om van mijn hobby Glas-In-Lood een nieuw onderdeel te maken van mijn bedrijfsactiviteiten. Om aan de hoge kwaliteitseisen, die vandaag gesteld worden, te kunnen voldoen heb ik een aantal cursussen gevolgd om Glas-in-lood ramen op een goede en authentieke manier te restaureren en nieuwe ramen te vervaardigen. Denk hierbij ook aan glas in lood tussen dubbelglas zetten. Vanuit dit vakmanschap heb ik zelf ook Plexiglas-in-lood ramen ontwikkeld en ben de enige vakman in Nederland die dit doet. Deze discipline combineert goed met gevelrenovatie omdat oude panden vaak ook glas-in-lood ramen hebben. Zo kan ik echt het totaalpakket leveren voor een complete opknapbeurt van uw gevel; van metselwerk tot schilderwerk en glas-in-lood ramen. De combinatie van (uitstervend) glas-in-lood vakmanschap en de creativiteit die je erbij aan de dag kan leggen vind ik mooi.

Uw woning en bedrijfspand, mijn passie

Mijn missie is om de buitenkant van uw woning of kantoorpand weer in een perfecte staat te brengen. Niet persé als nieuw, de ouderdom is juist ook een kwaliteit van uw gevel, maar wel in puike staat en zo goed mogelijk functionerend om uw pand te beschermen tegen weer, wind en slijtage. Ik pas dan ook alleen A-klasse hulpstoffen als voegmiddel, impregneermiddel en verf toe. Ik ben gedreven om een mate van perfectie te bereiken die uw gevel en uzelf waard zijn.

Ik streef ernaar dat we beiden trots kunnen zijn op het resultaat!

Voor mijn contactgegevens klik hier: