Home

Authentieke trapgevel komt weer tot leven

Dit pareltje aan de Oranjestraat in Dordrecht was en beetje verwaarloosd – gelukkig dat de bewoners van dit pand uit begin 20e eeuw de moeite namen om het in oude luister te herstellen. De eerste woning uit een serie van 6 arbeiderswoningen steekt nu glorieus af tegen de andere minder goed onderhouden woningen. Hopelijk zet het andere mensen in de straat aan om ook weer te gaan investeren in de kwaliteit van de woning – ze weten nu dat je geen miljonair hoeft te zijn.

Welke renovatiewerkzaamheden?
1. Voegen eruit geslepen
2. Bros metselwerk langs beide aanpalende panden vervangen
3. Gevel met water onder hoge druk gereinigd
4. Licht verdiepte voeg aangebracht
5. Gevel schoongemaakt en geïmpregneerd
6. Voordeur opnieuw geschilderd – passend bij kleurstelling ramen en kozijnen

U ziet, de bewoners van Oranjestraat 5 kunnen weer trost zijn op hun woning in de straat waar de Oranjegekte tijdens EK’s en WK’s flink toeslaat.

p.s. Op één van de foto’s ziet u ook de nieuwe reclame banner – ik merk al aan de zoekopdrachten die naar mijn website leiden dat mensen gaan zoeken op ‘sterk in gevelwerk’ mooi! Kunnen we nog meer gevels in Nederland mooi gaan maken!

Advertentie